Ακυρώνεται η έκθεση "Θαλασσινή Ελλάδα"

Αρ.  Πρωτ.  391                       Αθήνα 20 Φεβρουαρίου 2013


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Συνάδελφοι,
Οι προσδοκίες, η καλή πρόθεση και ο σκοπός μας για τη συσπείρωση του κλάδου δεν φτάνουν, αν δεν κατανοήσουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε από τη δεινή οικονομική κατάσταση και την απαξίωση.

Η έκθεση «ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» που πιστεύαμε, ότι θα ήταν το άρμα για να μας βγάλει από την απραξία και τη μιζέρια, δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί όταν το Σ.Ε.Μ.ΕΞ. ανακοίνωσε στις 28 Ιανουαρίου 2013 ότι θα πραγματοποιήσει έκθεση με τίτλο «ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» από 25 έως 29 Απριλίου 2013 στο ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ με ανακοίνωσή του στις 7 Φεβρουαρίου 2013 αποφάσισε σε συμφωνία με τον διοργανωτή κ. Δημοσθένη Βαρβέρη να συνεργαστεί μαζί του για την επιτυχία της προσεχούς έκθεσης η οποία άλλωστε είναι και η μόνη συναφής με τον κλάδο μας έκθεση που διοργανώνεται κατά την παρούσα περίοδο.
Όπως καταλαβαίνεται αυτό είχε ως συνέπεια η έκθεση ΝΑΤΕΧ ’13 «ΚΥΝΗΓΙ και ΨΑΡΕΜΑ», με τις ευλογίες του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, να γίνει συναφής έκθεση με σκάφη.
Ο κ. Δημοσθένης Βαρβέρης, δικαίως αφού προηγείται με κλισμένες ημερομηνίες από 4 έως 8 Απριλίου 2013, ενεργοποιεί απόφαση του Δ.Σ. των ολυμπιακών ακινήτων η οποία δεν επιτρέπει σε κλισμένη ημερομηνία έκθεσης, τριάντα ημέρες πριν και τριάντα ημέρες μετά, να διοργανώνεται συναφής έκθεση. Αυτό ερμηνεύεται ότι η έκθεση «ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα από 9 έως 12 Μαΐου 2013 κάτι το οποίο τελικά, την καθιστά χρονικά εκτός ενδιαφέροντος.
Εμείς από την πλευρά μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να ευχηθούμε η έκθεση «ΝΑΤΕΧ ’13» να έχει επιτυχία και ο κ. Δημοσθένης Βαρβέρης με τον επαγγελματισμό που τον διέπει και την εμπειρία που έχει στον χώρο των εκθέσεων, να πραγματοποιήσει τις προσδοκίες του κλάδου μας.
Το Σ.Ε.Μ.ΕΞ. θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά για την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων καθώς και για την οικονομική ανάπτυξη του κλάδου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Μ.ΕΞ.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

marinermodule linemercruiser module linemercury1module lineoptimaxmodule line QUICKSILVER module line tohatsu module line VERADO module line 

smex