Εταιρία

THEO MARINEΗ ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το 1966 με την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας με τα διακριτικά «THEO-MARINE». Το μεράκι αλλά και η τεχνογνωσία που διέθετε ο ιδρυτής της κ. Θεόδωρος Κυριακούδης ήταν τα βασικά συστατικά ώστε η επιχείρηση με πρώτη έδρα της στην Αθήνα (Καλλιθέα) να βρεθεί στην κορυφή της ελληνικής αγοράς σκαφών. Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια του κ. Αναστάσιου Κυριακούδη, με ειδίκευση στις μηχανές θαλάσσης, με έδρα πλέον την Κόρινθο. Οι άρτιες τεχνικές γνώσεις του κ. Κυριακούδη σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του πατέρα του, είναι σίγουρο πως θα λύσουν ακόμα και το πλέον δύσκολο πρόβλημα με το οποίο θα έρθουν αντιμέτωποι.

Οι εταιρείες οι οποίες έχουν εμπιστευθεί την εταιρεία του κ. Κυριακούδη περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις: Mercury (Optimax, Verado), Mariner,Tohatsu, Mercruiser, Cummins, Quicksilver, Arvor, Chaparral, Robalo, Valiant ενώ σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Πέραν των εξωλέμβιων μηχανών και σκαφών οι πελάτες μας έχουν στη διάθεσή τους και μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Βυθόμετρα, ανοξείδωτα, σχοινιά, σωστικά, θαλάσσια σπορ, υλικά περιποίησης σκαφών, τρέιλερ, άγκυρες, φώτα, μπαταρίες, λιπαντικά, ανταλλακτικά , κ.α.

Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά των σκαφών των πελατών μας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξής τους . Στον τομέα της επισκευής των εξωλέμβιων ή εσω-εξωλέμβιων μηχανών οι ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις του κ.Κυριακούδη σε συνδιασμό με τις δελεαστικές τιμές αποτελούν σίγουρα πόλο έλξης και για ιδιοκτήτες που διαθέτουν μηχανές από άλλες εταιρίες .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υπηρεσίες »

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

marinermodule linemercruiser module linemercury1module lineoptimaxmodule line QUICKSILVER module line tohatsu module line VERADO module line 

smex